Teren cu casa in constructie P+1 in zona centrala in Tiream

25,000 €
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • iulie 11, 2024

Va propunem spre vânzare o casă în construcție în zona centrală a localității Tiream, pe un teren generos de 400 mp. Această proprietate promițătoare oferă oportunitatea de a vă personaliza casa după propriile preferințe și nevoi.

Construcția acestei case a început în anul 2022 și beneficiază de un proiect P+1, cu autorizație valabilă. Parterul este construit din BCA și planșeul a fost deja turnat peste acesta, asigurând astfel o bază solidă pentru viitoarea dumneavoastră locuință.

Suprafața construită a acestei case este de 107 mp, iar suprafața utilă este de 81 mp, oferind suficient spațiu pentru a vă bucura de confortul și intimitatea unei case proprii. Fiind în faza de construcție, aveți posibilitatea de a alege finisajele și de a personaliza fiecare detaliu, astfel încât casa să corespundă în totalitate gusturilor și preferințelor dumneavoastră.

Prețul atractiv de numai 25000 euro face această proprietate o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să investească într-o casă nouă și să o amenajeze după propriul lor stil de viață.

Localizată în zona centrală a localității Tiream, veți beneficia de acces ușor la servicii și facilități, precum magazine, școli și transport în comun.

Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestei case în construcție și de a vă crea locuința visurilor dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare. Suntem aici pentru a vă ghida în procesul de achiziție și vă asigurăm că veți face o investiție valoroasă într-o casă pe care o puteți numi cu adevărat „acasă”.

Atasat regasiti plan parter si plan etaj conform proiectului.

Documente
Oraș:
Judet:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 30202
Preț: 25,000 €
Proprietate Lot Size: 400 m2
Alte Detalii
grădină

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Mihaela Humă

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați 0721495008 WhatsApp

Comparați ofertele

Mihaela Humă