Safa TWO De Grisogono by DAMAC

Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • iunie 21, 2023

O continuare a spectaculosului Safa One, Safa Two urmează să devină cel mai nou reper de pe Sheikh Zayed Road – apartamente de lux marca de GRISOGONO.

Locuința la Safa Two deschide un spectru de posibilități cu acces la experiențe opulente, cum ar fi o piscină infinită de safir unică, o pădure de ceață și multe altele.

Fiecare dintre garsoniere, apartamente cu 1, 2, 3 dormitoare și penthouse-uri utilizează spații de locuit transformatoare impecabile, folosind pereți mobili pentru a vă oferi o flexibilitate completă.

Safa Two de GRISOGONO se înalță de-a lungul ilustrului Sheikh Zayed Road din Dubai, la marginea Business Bay – adiacent unui alt proiect prestigios DAMAC – AYKON City.

Deschizându-se spre priveliști pitorești ale Sheikh Zayed Road și Business Bay, Safa Two este înconjurat de cele mai căutate cartiere din Dubai, cum ar fi emblematica zonă Burj, cu reperele sale de renume mondial.

La câteva minute de Safa 2 se află căile urbane de agrement City Walk și Box Park, precum și plaja Jumeira.

DESPRE PROIECT
Safa Two este o clădire de 83 de etaje, care este marcată de de GRISOGONO, prestigioasa marcă de bijuterii și ceasuri de lux elvețiană, și este inspirată din piatra prețioasă de lux rubin. Dezvoltarea este situată chiar vizavi de Safa One. Turnurile vor fi conectate prin cabine electrice de unde vă veți putea bucura de priveliști fascinante ale celei mai importante autostrăzi a emiratului, Sheikh Zayed Road.

UNITATE MODIFICABILE
Viitorii rezidenți vor putea alege o unitate din garsoniere și apartamente cu 1 până la 3 dormitoare cu o suprafață de la 400 sq.ft la 1.500 sq.ft cu opțiuni modificabile. Datorită patului de perete, un dormitor va putea fi transformat într-un birou uimitor, în timp ce o oglindă despărțitoare vă va permite să închideți bucătăria și să măriți zona de zi. Apartamentul tau va fi ideal si pentru petreceri datorita barelor glisante.

AMENITĂȚI PREMIUM
Patru piscine inspirate de plajă sunt cele mai bune locuri de relaxare după o zi obositoare. În partea de sus a clădirii va fi amplasată o pădure de ceață cu alei și opțiuni de luat masa. Vă va permite să vă bucurați de natură fără a fi nevoie să părăsiți clădirea. O punte de mers pe margine va înconjura partea de sus a Safa Two. De acolo, rezidenții se vor putea bucura de priveliști de 360 de grade ale Dubaiului.

 

PISCINA INFINITY FLOTANTĂ
Va fi situat în centrul turnului, iar suprafața lui de diamant va străluci în întuneric.

În mijlocul fațadei clădirii va exista o piatră prețioasă rubin unică cu un spectacol cu laser, care va fi văzut de pe autostrada principală din Dubai.

PĂDURE DE CEAȚĂ
În partea de sus a clădirii va fi amplasată o pădure de ceață cu alei și opțiuni de luat masa.

Oraș:
Țară: Emiratele Arabe Unite
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 30578
Alte Detalii
aer condiționat
cinema
ferestre tip termopan
grădină
Gym
piscina

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Listări similare

3
Off-plan (in constructie)
Off Plan

Lilium Tower by Tiger

Lilium Tower by Tiger este situat in Jumeirah Village Triangle ( JVT) intr-o zona inconjur [Mai Mult]
Lilium Tower by Tiger este situat in Jumeirah Village Triangle ( JVT) intr-o zona inconjurata de vile cu vedere neo [Mai Mult]
14
Off-plan (in constructie)
Off Plan

OCEANZ by Danube

Inspirat de mare, Oceanz by Danube îmbină cu grație rafinamentul arhitectural cu alura înc [Mai Mult]
Inspirat de mare, Oceanz by Danube îmbină cu grație rafinamentul arhitectural cu alura încântătoare a carismei mari [Mai Mult]
24
de vânzare
Off Plan

ELBRUS TOWER by TIGER

140,000 €
Turnul Elbrus este proiect unic cu 29 de etaje  situat în miezul JVT-Dubai. Ca proiect ofe [Mai Mult]
Turnul Elbrus este proiect unic cu 29 de etaje  situat în miezul JVT-Dubai. Ca proiect oferă o experiență de viață [Mai Mult]
11
de vânzare
Off Plan

AZIZI GRAND SPORT CITY DUBAI

139,000 €
În inima Dubai Sports City se află proiectul nostru rezidențial recent lansat, Azizi Grand [Mai Mult]
În inima Dubai Sports City se află proiectul nostru rezidențial recent lansat, Azizi Grand. Amplasat în mijlocul ac [Mai Mult]

DAMAC

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați 0040721495008 WhatsApp

Comparați ofertele

DAMAC