ELBRUS TOWER by TIGER

140,000 €
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • iulie 6, 2023

Turnul Elbrus este proiect unic cu 29 de etaje  situat în miezul JVT-Dubai. Ca proiect oferă o experiență de viață extraordinară pentru rezidenții săi cu un amestec de design modern, fascinant, facilități și vibrații arabe. Cu un set de cele mai benefice planuri de plată flexibile, aceast turn este o investiție în sine.
Cu lux și confort amestecate în fiecare aspect de design, Turnul Elbrus are, de asemenea, uimitoare vederi ale peisajului din jur. Cu mediu de viață senin, acest turn este o zonă bine planificată în care familiile își pot modela viitorul cu cel mai mare lux.

Situat în centrul locurilor tale preferate, cum ar fi JBR, Palm Jumeirah, Global Village și mai mult, este un loc rezidențial de dorit unde viitorul tău este plin de eleganță și confort.
Cu acces ușor la diverse magazine, restaurante și opțiuni de divertisment, puteți să vă bucurați de cel mai bun din ceea ce are de oferit Dubaiul.

Distante:

JBR 10 min

Global Village 17 min

Mall of Emirates 17 MIN

Dubai mall 20 min

Palm Jumeirah 15 min

Cu diverse facilități opulente la Elbrus Tower, puteți fi sigur că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite. In timp ce tu te relaxezi și te bucuri de timpul tău in liniște, lucruri esențiale sunt îngrijite pe deplin cu activități distractive și facilităţi necesare cum ar fi o sală de gimnastică de ultimă oră până la o zonă sigură pentru copiii tăi să se joace și nu numai.

Răsfățați-vă cu experiența de viață de lux supremă, unde vă așteaptă 35 de etaje de apartamente opulente, complet mobilate, la preturi imbatabile!

Pășirea în Turnul Elbrus este o experiență a simbolului vieții de lux. Designul său interior este gândit atent sa creeze un mediu în care familiile își pot modela viitorul în cel mai bun mod posibil, cu cel mai mare confort și lux. Fiecare din apartamentele acestui turn este mobilat cu cele mai incredibile materiale și design moderne din lume. Inspirat de peisajul din jur, interiorul reflectă cultura emiratelor cu locuințe spațioase si zone inundate de lumină naturală in atmosfere calde.

Termen finalizare ianuarie 2026

 

Oraș:
Zonă:
Țară: Emiratele Arabe Unite
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 30682
Preț: 140,000 €
Alte Detalii
aer condiționat
ferestre tip termopan
Gym
piscina

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Listări similare

3
Off-plan (in constructie)
Off Plan

Lilium Tower by Tiger

Lilium Tower by Tiger este situat in Jumeirah Village Triangle ( JVT) intr-o zona inconjur [Mai Mult]
Lilium Tower by Tiger este situat in Jumeirah Village Triangle ( JVT) intr-o zona inconjurata de vile cu vedere neo [Mai Mult]
14
Off-plan (in constructie)
Off Plan

OCEANZ by Danube

Inspirat de mare, Oceanz by Danube îmbină cu grație rafinamentul arhitectural cu alura înc [Mai Mult]
Inspirat de mare, Oceanz by Danube îmbină cu grație rafinamentul arhitectural cu alura încântătoare a carismei mari [Mai Mult]
11
de vânzare
Off Plan

AZIZI GRAND SPORT CITY DUBAI

139,000 €
În inima Dubai Sports City se află proiectul nostru rezidențial recent lansat, Azizi Grand [Mai Mult]
În inima Dubai Sports City se află proiectul nostru rezidențial recent lansat, Azizi Grand. Amplasat în mijlocul ac [Mai Mult]
11
de vânzare
Off Plan

DAMAC Hills 2 – Amargo Cluster –...

363,000 €
Prestige Villas at DAMAC Hills 2 este un complex rezidențial de lux din DAMAC Hills 2 by D [Mai Mult]
Prestige Villas at DAMAC Hills 2 este un complex rezidențial de lux din DAMAC Hills 2 by DAMAC, în Dubailand. Este [Mai Mult]
3

TIGER Properties

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați 0040721495008 WhatsApp

Comparați ofertele

TIGER Properties