Depozit din panouri sandwich 1156mp si cladire de birouri cu o suprafata utila 600mp , teren intravilan 4.368 m2

1,150,000 €
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • mai 30, 2022

Suprafața totala a ternului proprietății: 4.368 m2 situata in intravilan Carei

Alimentare cu apă: apă reziduală de la robinet , Apă de foc urbană, Sistem de alimentare cu apă pentru irigații din puțul forat propriu

Drenaj de canalizare în rețeaua de canalizare urbană

Curent electric: 220 V                    340 V / 3 faze /

Gaz: alimentare cu gaz urban

 

Caracteristicile clădirii:Clădire de birouri: două nivele cu o suprafață utilă totală de 600 m2:

Parter: 300 m2 prim plan, trei birouri o sală de ședințe un dressing pentru bărbați și femei, cu o toaletă cu duș o toaletă pentru femei și pentru bărbați, toaletă o bucătărie-sufragerie, care poate fi împărțită la cerere o încăpere de depozitare o cameră de cazane cu cazane cu condensare, casa scării. Încălzire: încălzire prin pardoseală, încălzire cu radiator auxiliar

Etaj: șase camere de birou, două camere de oaspeți, fiecare cu propria cadă de duș și toaletă . Încălzire: încălzire prin radiator .Birourile sunt parțial cu aer condiționat.

Clădire depozit: suprafață totală: 1.156 m2

Clădirea depozitului este realizată din panouri sandwich de 10 cm grosime (inclusiv carcasa acoperișului). Lățime utilă: 17 m lungime. 68 m înălțime: înălțimea streașinii: 5,5 m înălțimea coamei: 8,5 m.

Clădirea depozitului este separată de clădirea de birouri printr-un zid de cărămidă ignifugă:

Partea 1: lungime 58 m lățime: 17 m două uși de depozitare mobile secvențial, deschidere utilă de 3 m x 3 m

Partea 2: lungimea 10 m / lățimea întregii clădiri dă lungimea interioară / lățime: 17 mp 50% galerie două uși de garaj mobil secvențial cu o dimensiune utilă de deschidere de 3m x 3m

Protecția proprietății: clădirea de birouri și depozit a fost camerizată cu un sistem de camere video care oferea o imagine color care monitoriza atât interior cât și exterior.Clădirea de birouri și depozite este echipată cu detectoare de mișcare și incendiu, după cum este necesar.Sistemul de alarmă împotriva incendiilor este instalat cu o alarmă directă către pompieri, în timp ce sistemul de protecție a proprietății este instalat cu o alarmă directă către compania de protecție a proprietății.Iluminarea spațiului exterior, cu sistem de detectare a mișcării pe alocuri.Clădirea este pe deplin asigurată.

Pe baza locației clădirii, chiar și cele mai mari camioane din cadrul proprietății pot transporta mărfuri prin rotire. Capacitatea spațiului de încărcare liber este potrivită pentru 4 camioane ampatament lungi in acelasi timp.Depozitul este clasificat în prezent în clasa de pericol de incendiu C, o activitate corespunzătoare poate fi efectuată în prezent.

Proprietatea noastră este situată în zona interiora a localitatii Carei, la 10 km de trecerea frontierei maghiare din Vállaj. În oraș, se află la 200 de metri de drumul principal care intră în granița cu Ungaria și la 1 km de centru. Transport: Fără restricții ale vehiculului.                     Drumul de apropiere din oraș este potrivit și pentru primirea unui camion.

Exista posibilitatea de a se negocia inclusiv o varianta de vanzare in rate, fara dobanda pe o perioada de pana la 5 ani, in functie de avansul platit, cu folosinta imediata a imobilului.

Oraș:
Judet:
Zip: 445100
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 29506
Preț: 1,150,000 €
Proprietate Lot Size: 4,368 m2
Alte Detalii
aer condiționat
ferestre tip termopan

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Listări similare

11
de închiriat
OCUPABIL IMEDIAT

Spatiu comercial de inchiriat sau de vanzare...

5 €
Deosebita oportunitate de închiriere sau de cumparare! Vă prezentăm un spațiu comercial am [Mai Mult]
Deosebita oportunitate de închiriere sau de cumparare! Vă prezentăm un spațiu comercial amplu, situat în cartierul [Mai Mult]
145 m2

Mihaela Humă

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați 0721495008 WhatsApp

Comparați ofertele

Mihaela Humă