Cloud Tower

DUBAI JVT, ,
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • iunie 7, 2023

Prezentând, The Cloud Tower din Jumeirah Village Triangle (JVT), noile clădiri rezidențiale de la Tiger Properties găzduiesc un amestec larg de apartamente moderne în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Compusă din două turnuri înalte, dezvoltarea are ca scop căutarea unor case sofisticate și premium la o gamă accesibilă.

Dezvoltarea cu mai multe povești va oferi în continuare vederi inspiratoare ale zonelor înconjurătoare. În plus, pentru beneficiul mai mare al viitorilor rezidenți, facilitățile și finisajele care vor fi puse la dispoziție vor fi unice.

Ideal pentru cei singuri, profesioniști care lucrează și familii, dezvoltarea este orientată spre oferirea echilibrului potrivit în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Fiecare aspect al dezvoltării va prezenta o nouă dimensiune a vieții în comunitate.

Flancată de atracții majore și cu cartierele cheie de afaceri în apropiere, dezvoltarea pare a fi, de asemenea, o opțiune de investiție inteligentă.

Având un design modern și o arhitectură clasică, dezvoltarea este menită să ofere tot ce este mai bun din ambele lumi. Cu acces ușor la o gamă largă de magazine de divertisment, agrement, restaurante rafinate și magazine cu amănuntul, va îmbunătăți într-adevăr experiența generală de viață.

Pentru cei care doresc să găsească un loc care să-i ajute să se relaxeze și să se relaxeze, unitățile rezidențiale din această dezvoltare par o alternativă viabilă.

 

Adresa: DUBAI JVT
Oraș:
Zonă:
Țară: Emiratele Arabe Unite
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 30389
Available from: 2025-02-28
Alte Detalii
aer condiționat
ferestre tip termopan
Gym
piscina

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Listări similare

3
Off-plan (in constructie)
Off Plan

Lilium Tower by Tiger

Lilium Tower by Tiger este situat in Jumeirah Village Triangle ( JVT) intr-o zona inconjur [Mai Mult]
Lilium Tower by Tiger este situat in Jumeirah Village Triangle ( JVT) intr-o zona inconjurata de vile cu vedere neo [Mai Mult]
14
Off-plan (in constructie)
Off Plan

OCEANZ by Danube

Inspirat de mare, Oceanz by Danube îmbină cu grație rafinamentul arhitectural cu alura înc [Mai Mult]
Inspirat de mare, Oceanz by Danube îmbină cu grație rafinamentul arhitectural cu alura încântătoare a carismei mari [Mai Mult]
24
de vânzare
Off Plan

ELBRUS TOWER by TIGER

140,000 €
Turnul Elbrus este proiect unic cu 29 de etaje  situat în miezul JVT-Dubai. Ca proiect ofe [Mai Mult]
Turnul Elbrus este proiect unic cu 29 de etaje  situat în miezul JVT-Dubai. Ca proiect oferă o experiență de viață [Mai Mult]
11
de vânzare
Off Plan

AZIZI GRAND SPORT CITY DUBAI

139,000 €
În inima Dubai Sports City se află proiectul nostru rezidențial recent lansat, Azizi Grand [Mai Mult]
În inima Dubai Sports City se află proiectul nostru rezidențial recent lansat, Azizi Grand. Amplasat în mijlocul ac [Mai Mult]

TIGER Properties

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați 0040721495008 WhatsApp

Comparați ofertele

TIGER Properties