Casa mare cu 1036mp teren situata pe Nicolae Iorga

Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • aprilie 27, 2024
  • 5 dormitoare
  • 1 bai
  • Anul construcției: 1955

Vrei să îți achiziționezi o locuință spațioasă și confortabilă, situată într-o zonă foarte buna și cu acces facil către toate facilitățile orașului? Atunci această casă de pe strada Nicolae Iorga numărul 53 este alegerea perfectă pentru tine!

Cu o suprafață generoasă de 1036mp teren, această proprietate îți oferă posibilitatea de a te bucura de intimitate și liniște, dar și de spațiu verde pentru relaxare și recreere.

Casa dispune de cinci camere, trei bucătării, o baie și o terasă mare închisă și una deschisă, oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de momente de relaxare în aer liber sau de a organiza petreceri cu prietenii și familia.

Cu o parte construita in 1955 și o extindere în 1992, această locuință îmbină farmecul clasic cu confortul modern, oferindu-ți un spațiu cald și primitor în care să te simți ca acasă.

Încălzirea este asigurată atât de o centrală cu gaz, cât și de o centrală pe lemne, asigurându-ți confortul termic pe tot parcursul anului.

Proprietatea este complet mobilată și utilată, iar curtea este amenajată cu un garaj cu ușă de acces pe bază de telecomandă și o pivniță, oferindu-ți spațiu de depozitare suplimentar.

Grădina dispune de un sistem de irigații legat la un hidrofor, asigurându-ți că vei avea mereu un spațiu verde frumos și bine întreținut.

Nu rata șansa de a deveni proprietarul acestei case minunate la un oret de numai 98.500 EURO! Contactează-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare. Oportunitatea de a trăi într-o locuință confortabilă și spațioasă te așteaptă!

Oraș:
Judet:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 31110
Proprietate Lot Size: 1,036 m2
dormitoare: 5
bai: 1
Year Built: 1955
Roofing: TIGLA
încalzire cu centrală
gaz
lemne
Alte Detalii
ferestre tip termopan
garaj
grădină
pivniță

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Listări similare

19
de vânzare

Casa de vanzare pe str. Vasile Alecsandri

Va propunem spre vanzare un imobil P+1 situat pe strada Vasile Alecsandri, in apropierea L [Mai Mult]
Va propunem spre vanzare un imobil P+1 situat pe strada Vasile Alecsandri, in apropierea Liceului Iuliu Maniu din C [Mai Mult]
52 1
17
de vânzare

Casa cu 5 camere situata pe strada Agrara

119,000 €
🏠 Casa de vanzare situata pe strada Agrara din Carei, intr-o zona considerata cea mai sus [Mai Mult]
🏠 Casa de vanzare situata pe strada Agrara din Carei, intr-o zona considerata cea mai sus din oras, este disponibil [Mai Mult]
51
8
de vânzare

Casa batraneasca cu 500mp teren si front dub...

Vrei să-ți cumperi o casă bătrânească, cu un teren generos și o locație excelentă? Avem so [Mai Mult]
Vrei să-ți cumperi o casă bătrânească, cu un teren generos și o locație excelentă? Avem soluția perfectă pentru tin [Mai Mult]
7
de vânzare
OCUPABIL IMEDIAT
Ready to Move

Casa cu 10 ari de teren in vie la 50m de str...

35,000 €
De vanzare casa de vinificatie din caramida compusa din 2 camere si bucatarie plus terasa [Mai Mult]
De vanzare casa de vinificatie din caramida compusa din 2 camere si bucatarie plus terasa si 10 ari de teren situat [Mai Mult]
2

Mihaela Humă

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați 0721495008 WhatsApp

Comparați ofertele

Mihaela Humă