Apartament cu 3 camere semidecomandate in Zaganescu

43,500 €
Favorit
Rezultatele căutării

Prezentare generală

  • Actualizați
  • ianuarie 22, 2024
  • 2 dormitoare
  • 1 bai
  • 62 m2

De vanzare apartament cu 3 camere, semidecomandat, spatios si modern. Situat intr-un cartier de dorit, in zona Zaganescu, la etajul 4 intr-un bloc foarte frumos si ingrijit, acest apartament ofera o experienta de viata confortabila  si convenabila.

Cand intri in apartament esti intampinat de o zona de bucatarie open space, extinsa prin modernizari interioare care este bine iluminata, cu lumina naturala care patrunde prin fereastra suficient de mare. Spatiul este gandit atent pentru a maximiza atat functionalitatea, cat si stilul, cu finisaje de calitate si amenajari actuale. In zona extinsa exista si un spatiu de depozitare, un bar pentru micul dejun, o amenajare ambitioasa care face acest apartament perfect pentru cei carora le place sa gateasca. Dormitorul principal are dimensiuni medii si se afla chiar langa baie, oferind intimitate si confort.  Dormitorul secundar este de dimensiuni acceptabile, fiind chiar langa usa de intrare, oferind astfel posibilitatea unei camere separate destinata copiilor.

Zona de living este spatioasa si luminoasa iar pentru cei care iubesc aerul liber, aceasta camera dispune si de un balcon spatios care ofera o priveliste senina si relaxanta. Este locul ideal pentru a savura o cafea de dimineata sau pentru a va relaxa dupa o si lunga. In ceea ce priveste facilitatile, apartamentul ofera un spatiu suficient pentru o familie, dispunand de finisaje medii, incalzire centrala proprie pe gaz si tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan, precum si jaluzele la fiecare geam.

Locatia ecestui apartament este foarte de dorit, cu acces usor la magazine, piata, scoala si spitalul municipal. De asemenea se afla in imediata apropiere de parcul central oferind oportunitati pentru activitati in aer liber.

In general acest apartament cu 3 camere ofera o oportunitate fantastica pentru persoanele sau familiile care cauta un spatiu de locuit , cu toate facilitatile si la un la un raport pret/calitate excelent.

Cu aspectul sau si facilitatile convenabile dar si cu o locatie dezirabila, ofera o investitie excelenta pentru cei care cauta o casa noua sau potentiala proprietate pentru inchiriat.

 

Liber si disponibil imediat!

Oraș:
Zonă:
Judet:
Țară: România
Deschideți în Hărți Google
ID-ul proprietății: 30844
Preț: 43,500 €
Dimensiune proprietate: 62 m2
camere: 3
dormitoare: 2
bai: 1
încalzire cu centrală
gaz
Alte Detalii
ferestre tip termopan

Alți agenți

Mihaela Humă

tel: 0721495008

Listări similare

15
de vânzare
OCUPABIL IMEDIAT
URGENT

Apartamemt 2 camere, decomandat, renovat, mo...

33,000 €
Apartamemt 2 camere, decomandat, renovat, mobilat si utilat, situat pe calea Armatei Roman [Mai Mult]
Apartamemt 2 camere, decomandat, renovat, mobilat si utilat, situat pe calea Armatei Romane, in bloc de caramida, l [Mai Mult]
1
29
de vânzare
OCUPABIL IMEDIAT
URGENT

Apartament de 2 camere situat la parter in c...

45,000 €
Va oferim spre vanzare un apartament modern de 2 camere, situat la parterul unei clădiri n [Mai Mult]
Va oferim spre vanzare un apartament modern de 2 camere, situat la parterul unei clădiri noi, construită în anul 20 [Mai Mult]
1 1
8
de vânzare
URGENT

Apartament ultracentral, decomandat, etajul ...

58,000 €
Apartamentul este situat ultracentral, intr-un bloc de caramida, la etajul 1. Incalzirea e [Mai Mult]
Apartamentul este situat ultracentral, intr-un bloc de caramida, la etajul 1. Incalzirea este cu centrala termica, [Mai Mult]
1
7
de vânzare
OCUPABIL IMEDIAT

Apartament cu 3 camere Zaganescu, etaj 3

65,000 €
De vanzare apartament semidecomandat, situat la etajul 3 in bloc de caramida, cu usa de in [Mai Mult]
De vanzare apartament semidecomandat, situat la etajul 3 in bloc de caramida, cu usa de intrare si ferestre din PVC [Mai Mult]
21 64 m2

Agenția Venus

Contacteaza-ma

Programați o afișare?
Sunați WhatsApp

Comparați ofertele

Agenția Venus